15 iulie 2008

Limuzină Cadillac 4x4 high-tech cu diamante


Poate se întâmplă uneori să fiţi nevoiţi să plecaţi la drum fără să aveţi deloc chef să ieşiţi din casă. Sau probabil doriţi să părăsiţi oraşul aglomerat în care vă aflaţi pentru a vă retrage undeva în mijlocul naturii, fără a renunţa la confortul de acasă.
Oamenii cu asemenea dorinţe şi buzunare largi au un motiv de bucurie. Becker Automotive Design şi STRUT, companii specializate în realizarea de automobile de lux, au încheiat recent un parteneriat pentru producerea unei variante de lux a limuzinei 4x4 Cadillac Escalade ESV.
Elementele exterioare ale automobilului sunt realizate din materiale scumpe şi rezistente, iar masca din faţă va avea inserturi cu pietre preţioase, inclusiv diamante. Acestea vor scoate în evidenţă faptul că proprietarul este o persoană deosebită, spun producătorii.
Maşina dispune de tehnologii de înaltă performanţă, incluzând un sistem audio-video de la Apple, cu funcţii HDTV şi DVD şi un touchscreen de mari dimensiuni.
Clientul are posibilitatea de a desfăşura activităţi de birou datorită computerului onboard, care beneficiază de conexiune la internet, şi îndeplineşte funcţii complete de printer şi scanner.
Limuzina Cadillac Escalade ESV va fi produsă la comandă şi va costa minimum 125.000 de dolari americani. Clienţii care nu se mulţumesc cu puţin şi doresc o echipare completă vor plăti până la 225.000 de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu