13 noiembrie 2008

Scuderia Spider, o nouă “jucărie” decapotabilă Ferrari

Producătorul de automobile Ferrari a anunţat lansarea unui nou model de lux pentru a celebra câştigarea celui de-al 16-lea titlu de campioni la Formula 1, la categoria constructori.
Maşina se numeşte F430 16M Scuderia Spider şi este o versiune decapotabilă, cu 80 de kilograme mai uşoară decât modelul de bază 430 Spider.
Bolidul beneficiază de un motor V8 de 510 cai-putere, care permite accelerarea de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde şi asigură o viteză maximă de 315 km/h.

Cu un interior elegant şi dinamic în acelaşi timp, Scuderia Spider dispune, printre altele, de un sistem audio nou-nouţ, livrat împreună cu un iPod Ferrari detaşabil, de 16 GB.

Maşina este disponibilă în mai multe variante de culoare: negru-gri, roşu, galben. Caroseria este realizată din fibră de carbon şi aluminiu, iar unele elemente ale şasiului din titan, totul însumând o masă de 1340 de kg.
Ferrari va produce numai 499 de unităţi, destinate clienţilor cu adevărat pasionaţi de această marcă, după cum susţine constructorul italian.
Pentru preţ trebuie să mai aşteptăm un pic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu