7 mai 2009

Lost - Naufragiatii




Dupa cum ati votat pe Yahoo Group(cei care sunteti inscrisi acolo), ati ales ca urmatorul serial de pe http://www.ghinionist.ro/ , sa fie Lost.Va astept pe toti sa discutati aici pe aceasta tema sau daca nu, doar sa urmariti cu interes acest serial, pe care sincer nu l-am urmarit, dar am inteles ca ar fi foarte bun.Mai jos, puteti citi cam despre ce e vorba in acest serial:

Parasiti pe o insula pustie, 48 de supravietuitori ai unei catastrofe aviatice trebuie sa gaseasca forta de a munci in echipa daca vor sa traiasca, insa insula pustie ascunde multe secrete care se pot dovedi fatale pentru grupul de naufragiati. Lost: Naufragiatii este un serial dramatic complet nou. Dupa ce cursa companiei Oceanic # 815 s-a prabusit pe o insula din Pacific, naufragiatii au fost obligati de imprejurari sa gaseasca in interiorul lor puterea de a supravietui. O putere pe care nici n-o banuiau. Au descoperit ca insula ascunde multe secrete: urmele unei creaturi care ii pandeste din jungla, un urs polar, o frantuzoaica ciudata si foarte posibil nebuna, un mistret teribil, un grup straniu numit de naufragiati “Ceilalti”, un vapor numit Black Rock si … o trapa spre un buncar misterios. In al doilea sezon din LOST: Naufragiatii lui Jack ii va spori neincrederea fata de Locke pe masura ce-si va pune intrebari despre motivele pentru care acesta doreste sa pastreze secretul buncarului misterios. Veti afla ce s-a intamplat cu Sawyer, Michael si Jin, dupa ce pluta pe care si-au construit-o a fost distrusa de catre “Ceilalti”- care l-au rapit pe Walt, la sfrasitul primului sezon. Sun va reusi sa devina mai independenta si mai autonoma dupa plecarea sotului ei, dar se va intreba in permanenta daca acesta este inca in viata. Veti afla mai multe despre povestea lui Kate de pe vremea cand era urmarita. Charlie se va apropia si mai tare de Claire si de copilul ei, Aaron, dar drogurile pe care le-a gasit pe insula ar putea sa-l ispiteasca spre o viata de dependenta. Numerele blestemate care i-au dat peste cap viata lui Hurley inainte de accident vor continua sa-l obsedeze pe masura ce el va incerca sa le descopere sensul. Shannon va hotari ce inseamna Sayid pentru ea, dar nu va putea sa treaca peste moartea fratelui ei, Boone si va incepe sa aiba viziuni cu cei 4 naufragiati plecati pe ocean in cautarea salvarii. Dar va asteapta multe alte lucruri de descoperit. Veti afla ca sunt mai multi supravietuitori ai zborului # 815: Ana Lucia (Michelle Rodriguez – “S.W.A.T.”,“Girlfight”, ”The Fast and the Furious”) - femeia misterioasa pe care a intalnit-o Jack in barul aeroportului din Sydney. In distributia noului sezon il veti remarca pe Adewale Akinnoye-Agbaje (“Oz - Inchisoarea Federala”) a carui poveste va fi unul dintre secretele care vi se vor dezvalui pe parcursul serialului.

42 de comentarii:

  1. SI TOTUSI SUFLETUL E CONDITIONAT DE ANUMITE CONDITI EXISTENTIALE SI DACA NU SINTEM EVOLUATI SUFLETUL ORICIT DE MARE AR FI EL NU NE POATE ADUCE PREA MULTA FERICIRE

    RăspundețiȘtergere
  2. da serialu este foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  3. lasati-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, doar ce am terminat 24, mai vreau sa si dorm

    RăspundețiȘtergere
  4. Bineinteles ca este bun serialul! In el ar trebui sa se regaseasca fiecare dintre noi, doar are ca scop sa arate trasatura umana de la toate nationalitatile de oameni ce convietuiesc pe aceasta planeta!

    RăspundețiȘtergere
  5. oare episoadele speciale le va pune pe site?
    stie cineva?
    de abea astept sa puna si sezonul 2 :D
    in 3 zile am terminat primul sezon :))

    RăspundețiȘtergere
  6. cand apare sezonul 2 ?

    RăspundețiȘtergere
  7. pe un site am vazut ca sunt si un fel de "mobisoade" , alea le vei pune la download?

    RăspundețiȘtergere
  8. pfffffff,cand apare odata sezonu 2 si 3 ?????????

    RăspundețiȘtergere
  9. peste 2-3 luni sper sa-l puna :|:|:|

    RăspundețiȘtergere
  10. @anonim: sper ca azi sau maine sa pun sezonul 2 si pana la finalul saptamanii si sezoanele 3 si 4!NU este vina mea, cel care ocupa de Lost, care a si initiat sondajul de pe Yahoo Groups, a intrat in sesiune, nu mai are timp, eu am aflat asta abia azi si trebuie sa fac eu treaba asta!Imi cer scuze, nu am intentia sa fiu neserios, dar asta se intampla cand nu lucrezi singur si depinzi de altii!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tu iti ceri scuze ?
    Multumim pentru orice episod pus din Lost,sa sti ca multi dintre noi apreciem munca depusa si te respectam pentru asta !
    Gata cu vorbaria...ma "bag" la Lost :D

    RăspundețiȘtergere
  12. ESTE CEL MAI BESTIAL SERIAL EVER.ASTEPT SI SEZONUL6.

    RăspundețiȘtergere
  13. nu se pot descarca episoade din sezonul 2

    RăspundețiȘtergere
  14. mai incearca...eu nu am avut nici o problema cu descarcatul

    RăspundețiȘtergere
  15. Mda, asa e ... primele 4 episoade au "disparut".Asta dupa ce , cei de la Filebox au venit si s-au laudat ca au de 2 ori mai multe servere si ca fisierele noastre vor fi stocate in 2 parti, ieri le-am pus, azi au disparut :)!Le-am reparat si sper sa nu se mai intample, iar daca se intampla, va rog ca atunci cand imi scrieti pe mail, sa imi spuneti exact si episoadele care nu functioneaza!Asta este inca un punct, pentru cei care cred ca a tine un site cu fisiere, este floare la ureche!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. cand uploadezi sezonul 3 si 4? :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  17. ultimul episod din sezonu 3 ... cel putin asha stiu ca are 23 de episoade .... ms de intelefere shi bafta in continuare omule!

    RăspundețiȘtergere
  18. Conform IMDB.com ... ultimul episod din sez.3 este episodul 22: Through the Looking Glass.Eu acolo verific toate titlurile si toate informatiile despre filme!

    RăspundețiȘtergere
  19. as putea vorbi despre LOST o zi si o noapte. este primul serial de care m-am apucat si totusi a ramas serialul meu de suflet (intre timp am inceput sa ma mai uit la ceva seriale, vreo 10 daca nu ma insel). am vazut fiecare episod cu sufletul la gura, m-am indragostit de unele personaje si am dezvoltat antipatie pentru altele, iar de multe ori am simtit ca eu traiesc alaturi de ei. recent mi-am luat cele 5 sezoane complete si intentionez sa il iau de la capat intr-o luna, cand voi termina facultatea.
    citind comentariile, mobisoadele le gasiti pe site-uri create special pentru acest serial (nu stiu daca am voie sa dau nume), iar sezonul 3 are 24 de episoade:). 3x22 si 3x23 sunt intr-adevar Through the Looking Glass (partea 1 si 2), iar episoadul 24 este un episod special numit The answers
    per total, este un film care merita vazut si "savurat"

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc Tami!Am gasit si episodul special, din pacate nu stiu unde sa ma uit dupa ele ... poti sa imi mai zici daca mai exista si alte mobisoade?Imi cer scuze ca am pus doar partea 1 la ep.22 ... am pus si partea a 2 a si o sa pun si acel episod special!

    RăspundețiȘtergere
  21. Exista 13 mobisoade. Daca vrei, te pot ajuta cu informatii/ episoade/ mobisoade/ muzica din film:P
    contacteaza-ma daca e pe adresa tami.alexandra.ionita@gmail.com si poate ne putem ajuta reciproc. pentru mine LOST nu mai e un simplu serial, este o "mica" obsesie

    RăspundețiȘtergere
  22. super
    abia astept sa puna si sezonul 4 !!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. pe cand sezonul 5 ca deja au trecut vreo 2 saptamani ? :((

    RăspundețiȘtergere
  24. Maine(duminica), va fi!Azi am terminat de scos si o sa le pun la arhivat si la upload!Din pacate nu am timp azi mai mult, dar maine o sa pun si sezonul 5!:)

    RăspundețiȘtergere
  25. poate nu aicea trb sa zic dar in alta parte :-??

    Poate ai putea sa faci un Toolobare :-? www.conduit.com :-? ptr noi utilizatori ar fii mai usor de accesat :D:-? si ptr u ai castiga ceva $ la fel cu ADs :-? eu stiu .......:D Ms aticpat :D

    RăspundețiȘtergere
  26. ms ptr Toolobare :D si sa imi spui daca :-? castigi ceva:)));;)

    RăspundețiȘtergere
  27. Pff...Nu am vazut decat 20 de episoade din sezonul 1 si deja sunt absolut fermecata de serialul asta..... Sunt atat de curioasa in privinta numerelor, a trapei misterioase .... of 8-> .... Multumesc din suflet celor care au pus serialul pe site-ul asta ..... Dar din pacate nici o subtitrare nu e buna ... In sensul ca nu se sincronizeaza, Dar nu conteaza ... Thank you again!!

    RăspundețiȘtergere
  28. foarte tare serialul...cand apar urmatoarele episoade din sezonul 5?tineti-o tot asa

    RăspundețiȘtergere
  29. oare va fi si sezonul 6 .. ? pt ca sfarsitul a fost oare cum aiurea d.p.d.v al actiunii si a cadrelor artistice care au avut loc in dealungul episoadelor.... sper sa mai apara si 6

    RăspundețiȘtergere
  30. cand apare urmatoarea serie?k probabil nu s-a terminat aja nu??ar fi prea najpa..ms

    RăspundețiȘtergere
  31. in ianuarie 2010 va aparea primul episod din sezonul 6

    RăspundețiȘtergere
  32. SALL GHINIONIST IMI PLECE CUM AI ARANJAT LA SEZON 1 GFT

    RăspundețiȘtergere
  33. Recapitulare sezoane anterioare - nu merge la download,il mai poti uploada o data ?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ghinionist,ai gresit,tu ai scris:

    Season 6, Episode 4: Lighthouse
    Season 6, Episode 5: Sundown

    dar de fapt e :

    Season 6, Episodul 4 - The Substitute (Inlocuitorul)
    Season 6, Episodul 5 - Lighthouse (Farul)
    Season 6, Episodul 6 - Sundown (Apus)


    :)

    RăspundețiȘtergere
  35. sall ghinionist cand mai adaugi seriale la Terminator: The Sarah Connors Chronicles ?? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  36. episoadele din sezonul 4...nu se downloadeaza, poti te rog sa le dai un upload din nou..sau ceva? cel putin la primul episod spune ca "fisierul este momentan indisponibil" ...

    RăspundețiȘtergere
  37. te rog frumos fa ceva sa pot sa descarc serialul grey's anatomy, seria 3 , pentru ca nu merge, scuze ca am scris aici dar la el nu puteam sa las comenturi, mersi sper sa o rezolvi.

    RăspundețiȘtergere
  38. nu pot descarca ultimile 3 episoade din Lost, sezonul 6. In loc, imi deschide pagina " http://centshort.com/as34 ". ce e asta ?!

    RăspundețiȘtergere
  39. Vezi ca ai acolo in mijloc un buton Click to download ... dai pe alasi te duce spre pagina cu fisierul!

    RăspundețiȘtergere