19 mai 2009

The Tudors - Dinastia Tudorilor


In curand, pe http://www.ghinionist.ro/ ... The Tudors!!!Am avut multe cereri, desi am zis ca nu primim cereri pentru seriale, tinand cont ca s-a terminat Prison Break, am zis sa trecem la alt seriale si am ales The Tudors.

Scurta descriere:

"The Tudors" zugraveste in culori vii viata lui Henry al VIII-lea, introducandu-ne in atmosfera Curtii in primii ani de domnie, cand regele era tanar, cu dor de glorie si chef de amor nebun. Henry al VIII-lea este al doilea rege al Angliei din Dinastia Tudorilor, dupa tatal sau Henry al VII-lea. Henric al VIII-lea a eliminat catolicismul din insula in favoarea anglicanismului si a avut sase sotii (Catherine de Aragon, Anne Boleyn, Jane Seymour, Ana de Cleves, Catherine Howard si Catherine Parr), dintre care a repudiat doua si a omorat alte doua, ambele activitati executate spre binele... poporului, desigur. Multiplele intrigi de culise, toridele aventuri extra conjugale, decesele suspecte si aliantele de conjunctura, ce se succed, unele dupa altele, intr-un ritm ametitor, fac din acest curs de istorie extrem de dependent, premiat deja cu doua Emmy-uri (pentru tema muzicala si pentru costume), o intalnire saptamanala obligatorie si nicidecum facultativa...

27 de comentarii:

  1. in unele momente ale zile nu se incarca deloc filmele si nu arata eroare de la filefox. Dc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma ajuti deloc cu ceea ce imi zici!Care filme?Cand se intampla asta?Dupa aceea merg?Sunt foarte mari probleme cu Filebox, de multe ori nu e disponibil, ne dispar fisiere ... dar nu avem ce sa facem pentru ca e un serviciu gratuit si nu putem decat sa o luam de la capat. www.ghinionist.ro nu are legatura cu incarcarea filmelor ... acolo gasesti doar un link catre filebox sau dump.ro ...

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt impresionat de diversitatea de filme calitatea si tipologia lor variata,am vazut filme de referinta (ROBERT REDFORD,BRAD PITT...)felicitari...cand voi putea vedea clanul TUDORILOR?!....episoadele de la 3.7 ->8,9,...4.1,2,3,4 ...as mai dori filme de calibru cu scenarii exceptionale(chiar daca nu sunt intodeauna cu vedete ...multumesc pt bucuriile pe care ni le faceti cu aceste filme...mereu aproape...liviu design...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim: nu stiu de ce, dar nu mai apar alte episoade din The Tudors, la fel am vazut ca se intampla si cu Lost!Cu siguranta ca atunci cand o sa apara, o sa fie puse pe site!Multumesc si pentru cuvintele de apreciere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Episodul 1 sezonul 3 ,nu se downloadeaza, in rest totu e jos palaria

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna seara!

    Super siteul, multumim.

    Iar The Tudors este exact ce ne trebuia :)

    O singura problema Seria 2 episod 2 se downlodeaza, dar cand vreau sa il vad se aude numai sunetul, fara imagine.

    Ma simt ca si cum ascult un disk la pickup!

    L-am downlodat de vreo 3-4 ori in zile diferite si tot asa,

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut!Din pacate nu am ce sa fac, as fi curios daca a mai patit cineva acelasi lucru.Daca il pun din nou, pun acelasi episod, deci nu s-ar schimba nimic.Ai incercat sa il deschizi cu cel putin 2 playere?Am mai patit in trecut, erau persoane care ziceau ca nu au decat sonor, fara imagine la filme.Cred ca e ceva legat de codecuri, incearca sa il deschizi cu 2 playere si zi-mi rezultatul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,

    Multumesc. Am incercat cu real player, windows media player, classic media player , apple quick time. In plus,eu ma uit la The Tudors pe DVD player si au mers toate, mai putin 2.2 Aseara mi-a recomandat cineva sa downlodez VLC si am downlodat si minune, merge!!!

    Dar nu pricep de ce atatea programe nu au vazut un singur episod !


    O seara buna si merci!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur ca ti-a mers!Cred ca are legatura cu formatul in care il pune pe net cel care il preia, practic, de la TV!

    RăspundețiȘtergere
  10. Va rog continuati sa puneti restul episoadelor din The Tudors!!e pacat ca dupe ce am urmarit 3 serii sa nu vedem si sfarsitul.Va multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  11. da si eu am urmarit serialul pana la seria3 ep.8, astept cu nerabdare continuarea.....mi-a placut ffff mult!

    RăspundețiȘtergere
  12. imi place f mult acest serial doar ca de la sezonul 1 serialele 3-8 si 10 nu pot fi downloadate .de ce?
    cum se poate rezolva problema? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  13. felicitari pt site :) as avea o intrebare: serialul The Tudors se opreste la sezonul 3 ep 8? ce se intampla cu restul episoadelor? nu au aparut inca?

    RăspundețiȘtergere
  14. multumiri pt acest serial, dar pe cand episoade dupa 3.8 ??

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, s-au oprit aici!Cand o sa mai apara ceva... nu stiu!Se poate verifica pe www.imdb.com!

    RăspundețiȘtergere
  16. a aparut sezonu' 4....sper sa il putem descarca si noi cat de curand :D

    RăspundețiȘtergere
  17. in acest moment nu pot incarca nici un episod din the tudors? de ce?

    RăspundețiȘtergere
  18. pff.. :| nu merge sa mai downloadez nimic de cateva zile . ce s-a intamplat? sunt probleme cu filebox ? cand apas pe 'download' imi apare o pagina cu eroare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Din pacate ... sunt niste probleme la Filebox ... au ceva probleme cu serverele pe care sunt stocate fisierele ... au promis ca se rezolva ... in caz ca nu se intampla asta ...o sa ma apuc sa pun inapoi fisierele care nu merg!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua, nu merge sa mai downloadez nimic de cateva zile din seria 1 respectiv ep 3,4,5 ce s-a intamplat? sunt probleme cu filebox ? cand apas pe 'download' imi apare o pagina cu eroare.
    Mutumesc

    RăspundețiȘtergere
  21. exceptand ep 1 si 2 din seria 1 nu poti sa mai downloadez nimic de ce????

    RăspundețiȘtergere
  22. scuze mesajele de mai sus se refereau la The Tudors

    RăspundețiȘtergere
  23. as vrea sa stiu cam pe cand SEZONUL 4 de la THE TUDORS? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  24. Am inlocuit toate episoadele din The Tudors ... ar trebui sa mearga toate!Sezonul 4 ... nu stiu ... nici nu cred ca o sa mai apara ... daca apare o sa fie pe www.ghinionist.ro !Sunt multe seriale ... cum ar fi si Sarah Connors care a inceput si s-a terminat brusc ... si nu mai apare nimic!

    RăspundețiȘtergere
  25. A aparut deja din sezonul 4 the tudors episoadele 1 si 2(luate de pe torrent) ,le-am vazut deja :) sper sa puteti in curand lua tot sezonul sau macar episoadele pe rand !

    RăspundețiȘtergere
  26. buna ! Am si eu o intrebare,asa de nestiutor...Ce se intampla cu filmele luate de pe dump.ro dupa 30 de zile??nu mai merg...sau care e faza cu valabilitatea aceea? ca nu am gasit nicaieri un raspuns...
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere