8 iunie 2009

Dinamo in Champignons League

Nea Turcu, Borcea, Badea & Co s-au apucat de o afacere care, sperau ei, trebuia sa le aduca faima si bani: afacere cu “ciuperci”!S-a luat una bucata “Groapa”, era nevoie de un teren propice pentru a creste niste ciuperci mari si bune de vandut apoi la preturi care nu se justifica!Apoi trebuiau sa aduca in acea “groapa” niste specii de ciuperci pe care ei le credeau nobile, dar s-au dovedit a fi doar niste “ciuperci rosii cu puncte albe”.

S-a luat una bucata Torje, speranta fotbalului romanesc, Mesii din Banat, un om de cuvant, un pitic care din pacate s-a dovedit a fi doar porno, un specimen care a cerut sa fie lasat sa se acomodeze cu Bucurestiul, dar acesta avea legatura doar cu faptul ca nu putea juca fotbal in Bucuresti ca altfel s-a acomodat foarte repede la viata de Bucuresti.Un “om” care ajuns in Bucuresti pe o gramada de bani, si-a cam pierdut capul, a uitat de unde a plecat, si-a lasat mama sa lucreze in continuare intr-un chiosc amarat, in timp ce el se acomodeaza cu blondele prin Bucuresti!

S-a mai luat una bucata Tamas, care nu poate evolua decat daca este stropit din abundenta cu arome bahice, s-a garnisit cu una bucata Mitea, care la orice adiere de vant se “rupe”, care nu degeaba a admirat Amsterdamul doar din calitatea de turist si spectator la meciurile lui Ajax.S-a mai dorit si “improspatarea” lotului prin aducerea lui Niculescu, ca nah, nu se putea sa isi lase nasu`, finu` pierdut prin tari straine!Ca sa fie reteta completa, nea Mircica, si-a mai adus si el niste seminte de origine belgiana, dar care nu s-au grabit sa se acomodeze cu pamantul din Groapa!

Pacat ca in acesta Groapa, se gasesc si specii rare, specii care inca mai pun suflet in ceea ce fac, unii care desi au o varsta, arata mai multa prospetime decat unii de 19-20 de ani!Unii care au renuntat la bani, care s-au rupt pentru binele echipei, care traiesc cu sufletul langa Dinamo, dar care nu pot face singuri totul!

Pentru asta, domnilor actionari de la Dinamo, locul vostru este in Champignons League, iar imnul echipei ar trebui sa il transformati in “Ce bine imi pare ca ati luat teapa”!!!

Un comentariu:

  1. ce sa mai zic de dinamo in champions league , kred ca nimic sunt dinamovist si de cat timp astept ziua in care dinamo va juca in champions league........ cine vrea sa inte pe www.dolarei.com/mariusss_1490.html si sa ma voteze cine nu asta e.......

    RăspundețiȘtergere