30 iunie 2009

Heroes


http://www.ghinionist.ro/ va aduce o noua surpriza: serialul Heroes!Pentru download Heroes intrati AICI


Scurta descriere:


"Heroes" este un serial american creat de Tim Kring pentru postul NBC. Acesta spune povestea unor indivizi obisnuiti care descopera ca au abilitati extraordinare. Claire, spre exemplu, isi poate regenera corpul in mod spontan, putandu-se vindeca de orice rana, Isaac Mendez prevede viitorul, Matt Parkman este telepat, iar Hiro Nakamura poate calatori in timp si se poate teleporta. Serialul exploreaza modalitatea in care ei se adapateaza schimbarilor si rolul lor in prevenirea catastrofelor si salvarea umanitatii.
Serialul pune accent pe "fenomene paranormale" care constau in puterea pe care o detin o serie de oameni cu "daruri" speciale denumiti eroi. De ce sunt numiti asa? Pentru ca binele lumii sta in mainile lor si numai ei pot mentine echilibrul dintre bine si rau.

4 comentarii:

  1. Buna.
    Vreau sa-ti zic ca imi place foarte mult site-ul ghinionist.ro, pentru ca are filme interesante si de aseamenwa seriale clasice gen Familia Bundy. Dar totusi, cred ca ar fi bine daca ai putea adauga si o optiune de "search".Parerea mea. Oricum, felicitari pentru site.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,

    Sunt luni bune de zile de cand intru pe site si sunt incantata de ce a-ti realizat. O singura dorinta am. Nu am reusit sa descopar cum pot trimite o cerere pentru un film. Sunt interesata sa gasesc "The replacements" cu Keanu Reeves. Ma puteti ajuta?
    Multumesc,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.Exista optiunea de search, se gaseste in partea dreapta a site-ului deasupra reclamelor(Cautare Google, e setata sa caute doar in site-ul www.ghinionist.ro)
    2.Cererile se fac din cand in cand, gasesti mai multe detalii in sectiunea Cereri de pe www.ghinionist.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut !
    Daca pana pe la episoadele 12 - 13 s-au putut dezarhiva arhivele bine , incepand cu ep. 14 - 17 toate arhivele dau eroare la dezarhivare pe la 80% iar repararea nu e posibila, asa ca sper sa se poate rezolva problema !

    RăspundețiȘtergere