6 februarie 2010

Probleme Filebox.ro

Din pacate in ultimile zile au aparut mai mult fisiere indisponibile ... provenite de pe www.filebox.ro !Oamenii de acolo stiu despre aceasta problema si au promis ca se va rezolva, fisierele nu sunt pierdute ,doar ca nu se pot descarca din cauza ca serverele pe care erau stocate nu mai functioneaza!
Imi cer scuze personal pentru acest lucru ... iar in cazul in care nu se va remedia problema, o sa ma apuc sa le pun la loc!

2 comentarii:

  1. Este aceeasi problema si pe DUMP.RO de unde se descarca << filme clasice>> ?? Am primit recomandarea unui anonim ca mine sa actualizez WinRar,dar mentionez ca lucrez cu ultima varianta.La descarcare obtin in cateva secunde un fisier RAR de 151 KO,ceea ce nu este in regula pentru un fisier AVI de 839000 KO comprimat.As dori un ajutor de la GHINIONIST daca se poate.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!Acel, anonim eram eu ... mi-a luat aiurea blogu` inregistrarea ... din pacate ... iti dau din nou acelasi raspuns, chiar acum am descarcat Mayerling, arhiva e intreaga, se dezarhiveaza normal ... Stiu ca a mai avut cineva aceasi problema si gasisem pe net o rezolvare, care in cazul lui a mers, insa acum nu o mai gasesc si imi pare tare rau de asta!La alte filme iti face la fel sau se descarca normal?Sincer eu as vrea sa te ajut ... insa sunt convins ca nu tine de mine sau de dump.ro , problema pe care o prezinti tu, tinand cont si de faptul ca fisierul are 370 de downloaduri!

    RăspundețiȘtergere