14 iulie 2008

Gemenii de 11 milioane de $

Angelina Jolie a născut, sâmbătă seară, în spitalul fundaţiei Levant, din Nisa. Ea a adus pe lume doi bebeluşi gemeni – un băiat şi o fetiţă. Medicii spun că atât mama, cât şi copiii se simt minunat şi aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă.
Potrivit presei străine, cei doi micuţi au fost botezaţi Knox Leon şi, respectiv Vivienne Marcheline. Numele fetiţei nu a fost ales întâmplător. Angelina a decis să-şi boteze micuţa după mama sa, actriţa franceză Marcheline Bertrand. Aceasta a murit în 2007, după o lungă luptă cu cancerul.
Cei doi bebeluşi au venit pe lume prin cezariană. Iniţial, operaţia era programată pentru 15 iulie, însă doctorii au decis să o devanseze cu câteva zile “din motive medicale.” Partenerul de viaţă al Angelinei, Brad Pitt, a stat tot timpul pe holurile spitalului, pe durata intervenţiei chirurgicale. Medicii spun că actorul este încântat să fie din nou tată.
Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au împreună o fetiţă, Shiloh, care a venit pe lume în 2006. De asemenea, cuplul are trei copii adoptaţi: Maddox (6 ani), din Cambodgia, Zahara (3 ani), din Etiopia şi Pax (4 ani), din Vietnam.
Întreaga familie s-a mutat în Franţa în luna aprilie şi a locuit o vreme în Cap Ferrat, în vila cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Vedetele au cumpărat apoi o proprietate imensă, în comuna Correns, de lângă Nisa. Domeniul este înecat în verdeaţă şi e împânzit de bodyguarzi. Angelina Jolie dorea ca gemenii ei să se nască în Hexagon, pentru a le aduce astfel un tribut mamei şi bunicii ei, de origine franceză.
Geamuri antipaparazzi la spital
Vedeta din Tomb Rider s-a internat în spitalul Levant în urmă cu două săptămâni, ca să se odihnească şi să se pregătească pentru naştere. De atunci, clinica a fost asediată de paparazzi care încercau să afle cât mai multe detalii referitoare la starea pacientei. Conducerea instituţiei a sporit măsurile de securitate în jurul clădirii, pentru ca actriţa să nu fie deranjată. Mai mult chiar, geamurile salonului în care se află Jolie au fost acoperite cu un material izolant, care nu permite captura de imagini din afară.
11 milioane $ pentru prima poză
Un ziar american a cumpărat deja drepturile de publicare a primei poze cu gemenii Jolie-Pitt. Gazeta va plăti pentru fotografie 11 milioane de dolari, iar banii vor fi folosiţi în scopuri caritabile.

Un comentariu:

  1. bine ca le-a venit astora mintea la cap,ca intr-o vreme,ea cel putin,se apucase de toate tampeniile din lume,de la a se saruta pe gura cu fratisu la mai stiu eu ce...acu din ce stiu e si ambasador ONU si oameni ca ei chiar pot face o diferenta in lume si uite ca ei o fac...numa la noi in tara nu se poate ca vedetele sa promoveze altceva decat nonvaloarea si opulenta.Mi-e greata de toti "poponetii",casunenii si din orasu meu "motanii" din tara asta,sa le schimbe astia de la gentiile de voiaj odata din greseala concediile in ins. Canare cu altele in Somalia,India sa vada cat caviar pot sa indoape copii aia in ei...nah hai ca ma intind...ceaules

    RăspundețiȘtergere