3 octombrie 2008

2 minus 5

Joia neagra a fotbalului romanesc!!!Asa au spus toti, dar de ce?Fotbalul romanesc nu este negru doar in zilele de joi, este negru de foarte multi ani. Este si va fi atata timp cat va fi condus de oameni negri.Exista asa de multi asa zisi oameni de fotbal, dar cred ca doar 2 sunt adevarati: Muresan si Pazskany.Puteti sa ii numiti cum vreti voi, dar ganditi-va cati din conducatorii de clubui din Romania au facut ce au facut ei?Nu il pot pune pe Becali langa ei,desi Steaua e in Champions League, pentru ca Becali nu a construit o echipa, el a luat un nume din fotbalul romanesc, STEAUA , ca sa isi poata exprima grandomania prin ea.Din 1990 incoace, nu cred ca am vazut alta echipa romaneasca, care sa joace precum CFR-ul, cu asemenea dezinvoltura, cu atat curaj.Tot ce puteam vedea pana acum, era crispare, trac si frica, de aici si rezultatele pe care nu le avem.Nu ar rost sa vorbesc de Urziceni, Vaslui sau Timisoara, pentru ca ele au ajuns acolo, din conjunctura pe care o are Romania acum, aceea de a putea inscrie atatea echipe in Cupele Europene.Au incercat, au jucat, nu au jucat deloc rau ... dar au vazut ca aceasta competitie nu e de ei.Dar sa vezi un Dinamo neputincios, un Rapid care isi acuza jucatorii ca isi vand meciurile, in loc sa se uite la "balacareala" pe care tot ei o produc si la felul in care isi disputa un club.Vom avea multe zile negre de acum inainte, daca cei care conduc cluburile nu isi schimba mentalitatea si nu vor actiona profesionist atunci cand trebuie sa o faca!!!

Un comentariu:

  1. ce pot sa mai zic dupa ce am vazut meciurile lui rapid si dinamo......nici nu mai am cuvinte.
    Asa patroni , asa jucatori ....asa suporteri (se stiu ei)
    Joi am vazut si eu care este valoarea fotbalului romanesc, unde conducatorii de cluburi nu sunt interesati sa faca performanta... toate echipele vor sa ajunga sa joace in uefa si in champions league, dar cum poti sa joci in cupe europene daca nu investesti in echipa in jucatori in stadion ...
    Sincer felicit echipa CFR pe Arpad Paskany si Muresan , ce mia conteaza ca Paskany e ungur, CFR reprezinta ROMANIA !!! si ce conteaza ca la CFR joaca 2-3 romani in primul unsprazece....si sunt adusi la echipa portughezi , brazilieni si ivorieni , pai daca aia joaca si fotbal pe deasupra de ce sa nu fie titularizati , mai bine sa fie o echipa de romani "obositi" si cu fite de mari jucatori???

    RăspundețiȘtergere